Välkommen till Bröderna Engwalls Bil!

Service

Vi är auktoriserade service- och skadeverkstad för Citroën, vilket också
innebär att vi vidareutbildar oss för att underhålla och förbättra våra kunskaper.

I vår nybyggda, moderna service- och rekonditioneringsanläggning har vi kompetent och duktig personal,
som alltid står redo att ta emot dig. Med över 50 års erfarenhet, kan du tryggt lämna din bil i våra händer.
Vem du än möter på vår service- och tillbehörsavdelning, är vi alltid glada att se dig!

Citroenkortet

Citroën-kortet ger dig möjlighet att dela upp dina betalningar, både vid ett bilköp och vid ett verkstadsbesök.

Kortet kostar inget att öppna och har ingen årsavgift. Citroënkortet ger dig också 2% bonus och möjlighet att dela upp betalningen för t.ex service, däck och tillbehör på Citroën.

Du kan välja 4 månaders avbetalning utan avgifter eller upp till 12 månaders avbetalning med en uppläggningsavgift och avi-kostnad per månad. Kreditgräns 50.000 kronor.

Citroënkortet är ett samarbete med Nordea Finans och är ett rent kundkort utan koppling till någon kreditkortsoperatör som VISA eller MasterCard.

Med utökad kredit på kortet upp till 100.000 kronor, kan du till och med köpa en bil på kortet, här utgår dock ingen bonus.

NYTT: Nu kan du ansöka om Citroën-kortet online!
Har du ett giltigt BankID, kan du enkelt ansöka om ett Citroën-kort online, eller höja kreditgränsen på ditt befintliga kort. Du får svar direkt och kan omgående börja använda ditt kort. Klicka här för att komma till ansökan online.

Om du inte har e-legitimation, kan du använda ansökningsblanketten, som du hittar här >>. Skriv ut den och signera den, och skicka den sedan till:
Nordea Finans
R5129
103 82 Stockholm

Nordea Finans gör en sedvanlig kreditprövning och när ansökan är godkänd, får du, inom några dagar, ditt Citroënkort med posten. Med det kan du nu betala hos både våra verkstäder och återförsäljare.