Verkstad

Verkstad


Auktoriserad service
och skadeverkstad för Citroën och HyundaiVi är auktoriserade service- och skadeverkstad för Citroën och Hyundai, vilket också innebär att vi vidareutbildar oss för att underhålla och förbättra våra kunskaper.

I vår nybyggda, moderna service- och rekonditioneringsanläggning har vi kompetent och duktig personal, som alltid står redo att ta emot dig. Med över 50 års erfarenhet, kan du tryggt lämna din bil i våra händer. Vem du än möter på vår service- och tillbehörsavdelning, är vi alltid glada att se dig!


Kontakta oss

Citroënkortet


Ger dig möjlighet att dela upp betalningarCitroën-kortet ger dig möjlighet att dela upp dina betalningar, både vid ett bilköp och vid ett verkstadsbesök.

Kortet kostar inget att öppna och har ingen årsavgift. Citroënkortet ger dig också 2% bonus och möjlighet att dela upp betalningen för t.ex service, däck och tillbehör på Citroën.

Citroënkortet är ett samarbete med Nordea Finans och är ett rent kundkort utan koppling till någon kreditkortsoperatör som VISA eller MasterCard.

Med utökad kredit på kortet upp till 100.000 kronor, kan du till och med köpa en bil på kortet, här utgår dock ingen bonus.


Ansök nu